Viljelyvastaava / puutarhuri / hortonomi

Oksasen Puutarha on laadukkaista salaateistaan ja yrteistään tunnettu ja tunnustettu perheyritys, joka tarjoaa monipuolista ja terveellistä lähiruokaa puhtaalta suomalaiselta maaseudulta. Paattisilla ja Oripäässä sijaitsevissa puutarhoissa viljellään vuosittain noin 12 miljoonaa erilaista salaattia ja yrttiä, sekä tuotetaan noin 15 % kaikista Suomen ruukkuvihanneksista.


Etsimme yrityksellemme kasvihuoneessa kasvien parissa viihtyvää

VILJELYVASTAAVAA / PUUTARHURIA / HORTONOMIA

Tulet omalta osaltasi vastaamaan Paattisten kasvihuoneissamme tapahtuvasta kasvien viljelystä. Seuraat aktiivisesti kasvien laatua ja vastuullesi kuuluvat mm. biologinen torjunta, lannoitteet, mittaukset ja niiden analysointi, kasvitautien seuranta ja tunnistaminen sekä koeviljelyt. 

Edellytämme sinulta soveltuvaa puutarha-alan koulutusta sekä aiempaa alan työkokemusta, mieluiten kasvihuoneviljelystä. Lisäksi odotamme, että sinulla on kyky havaita kehityskohteet sekä laadulliset poikkeamat ja myös organisoida tarvittavat toimenpiteet. Tärkeää on, että olet aidosti kiinnostunut kasvien viljelystä ja nautit ”kädet mullassa” -työskentelystä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä henkilöstön ja yritystoiminnan kehittäjä Nina Vainiolta meilitse (nina.vainio@diope.fi) tai puhelimitse (p. 040 5707636). Odotamme hakemustasi 2.10.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

www.oksasenpuutarha.fi


Hakuaika alkaa: 08.09.2022 07:00Hakuaika päättyy: 02.10.2022 23:59
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Pidäthän auki vain yhtä lomaketta, kun täytät hakemusta!
Henkilötiedot
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelin *
Lähetämme sinulle työnhakuasi koskevaa tietoa sähköpostilla. Vastaanottaaksesi viestimme on tärkeää, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein.
Sähköpostiosoite *
Omistan tämän sähköpostiosoitteen ja olen tarkistanut, että se on kirjoitettu oikein.
Linkki LinkedIn -profiiliin
Koulutustaso
Ylin suoritettu tutkinto
Kerro itsestäsi
Miksi olet kiinnostunut tästä tehtävästä ja meistä työpaikkana? *
(Korkeintaan 1000 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Mistä sait tiedon tästä tehtävästä?
Saammeko käyttää hakemustasi myös muissa rekrytoinneissamme?
Liitteet
Tiedoston maksimikoko on 5120 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
CV
Muu liite