Advisory Boardin jäsen

DiOpe on vuodesta 2017 saakka auttanut useita erikokoisia, eri toimialoilla toimivia yrityksiä ja organisaatioita henkilöstön ja yritystoiminnan kehittämisessä. DiOpen toimintatapa on systemaattista, kustannustehokasta, joustavaa ja inhimillistä.


DiOpe on ottamassa seuraavia askelia kehittymis- ja kasvupolullaan ja siihen avuksi etsimme innovatiivisia ja motivoituneita

ADVISORY BOARDIN JÄSENIÄ

Tulet yhdessä yrittäjän ja koko AB:n kanssa kehittämään ja linjaamaan DiOpen liiketoimintastrategiaa. On hienoa, jos sinulta löytyy kokemusta ja näkemystä esim. yritystoiminnan skaalaamisesta, palvelujen tuotteistamisesta, markkinoinnista, taloudesta tai pienyrittäjien sparrauksesta. Tärkeää on, että haluat käyttää osaamistasi ja verkostojasi DiOpen yritystoiminnan kehittämiseen. 

Lisätietoja AB:n tehtävästä voit kysyä yrittäjä Nina Vainiolta (p. 040 5707636, nina.vainio@diope.fi). Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi 2.10.2022 mennessä oheisen linkin kautta.


P.S. Advisory Board on “kevyempi” versio hallitustyöskentelystä. AB:n toiminta ei ole samalla tavoin määrämuotoista kuin esim. osakeyhtiön hallituksen eikä sen jäsenillä ole laissa määriteltyjä vastuita jne. Hyvästä ja asiantuntevasta AB työskentelystä hyötyvät niin yritys, yrittäjä kuin myös AB:n jäsenetkin.

Hakuaika alkaa: 17.09.2022 14:00Hakuaika päättyy: 02.10.2022 23:59
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Pidäthän auki vain yhtä lomaketta, kun täytät hakemusta!
Henkilötiedot
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelin *
Lähetämme sinulle työnhakuasi koskevaa tietoa sähköpostilla. Vastaanottaaksesi viestimme on tärkeää, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein.
Sähköpostiosoite *
Omistan tämän sähköpostiosoitteen ja olen tarkistanut, että se on kirjoitettu oikein.
Linkki LinkedIn -profiiliin
Koulutustaso
Ylin suoritettu tutkinto
Kerro itsestäsi
Miksi olet kiinnostunut tästä tehtävästä ja meistä työpaikkana? *
(Korkeintaan 1000 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Mistä sait tiedon tästä tehtävästä?
Saammeko käyttää hakemustasi myös muissa rekrytoinneissamme?
Liitteet
Tiedoston maksimikoko on 5120 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
CV
Muu liite